Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

csütörtök, április 18, 2024

U14- Főtábla IV. forduló, Baja

SERDÜLŐ (U14) FŐTÁBLA IV. FORDULÓ Baja 2016.05.07-08.
 
Bajai Bácska FKE – DOMBÓVÁRI KS 84-43 (17-9, 24-7, 16-11, 27-16)
Kohári Richárd -, Holczmann Dominik 1, Slavati Bence -, Nagy Balázs 1, Szép Márton 1, Vida Máté -, Heisz András 9, Németh Péter -, Fehér Benjamin 24, Kardos Bálint 6, Orbán Zalán 1, Müller Csongor -,
 
Újpest MT - DOMBÓVÁRI KS 53-65 (20-17, 9-20, 15-20, 9-8)
Takács Arnold22/3 -, Holczmann Dominik -, Slavati Bence 2, Nagy Balázs -, Szép Márton 2, Bőzsöny Benedek -, Heisz András -, Németh Péter 4, Fehér Benjamin 23, Kardos Bálint 10, Orbán Zalán -, Müller Csongor -,
 
DOMBÓVÁRI – Pityke KSE KS 67-54 (10-13, 18-11, 23-19, 16-11)
Kohári Richard -, Nagy Balázs 3, Slavati Bence -, Holczmann Dominik -, Szép Márton 5, Bőzsöny Benedek -, Heisz András 2, Németh Péter 9, Fehér Benjamin 26, Kardos Bálint 22, Orbán Zalán -, Müller Csongor -,
 
Elérkeztünk a főtábla utolsó fordulójához, és Bajára utaztunk a torna megrendezésének helyszínére. Olyan csapatokkal is megismerkedhettünk, akikkel már régebben vagy pedig még soha nem találkoztunk. Sajnos a Takács Arni nem tudta vállalni az egész tornát (csak egy mérkőzésre érkezett), mert Konfirmáláson kellett részt vennie. Számunkra ezzel nagyon fontos poszton lévő, jó játékosunkat kellett pótolni. Az első mérkőzésen a nagyon erős, jó fizikummal rendelkező hazai csapat ellen léptünk pályára. Nem ismeretlen számunkra a bajai serdülő, mert már sokszor játszottunk egymás ellen. Agresszív, gyors kosárlabdát játszanak. A végeredmény sajnos nem nekünk kedvezett, de sokat tanulhatunk egy jobb képességű csapattól. Gratulálok a bajai csapatnak!
 
A második mérkőzést tele önbizalommal, akarással vártuk. Arni időben megérkezett, így egy kicsit még meg is nyugodhattunk. Szoros mérkőzésre számítottunk, ez be is igazolódott, mert az első negyedben kicsit pontatlan játékot produkálva az Újpest vezetett 3 ponttal. A második negyedben, Arni vezérletével, letisztult játékkal, nagyon jó védekezéssel és jó befejezésekkel 20-9 es eredményt produkáltunk (Bravó). A harmadik negyedben is tartottuk szépen a különbséget, és higgadtan fejeztük be akcióinkat. Az egész mérkőzést sikerült kézben tartani, és ez meghatározta a végjátékot is. Nagyon szép és fontos győzelmet arattunk. Büszke vagyok a fiúkra, mert az év legjobb teljesítményét nyújtották ezen a mérkőzésen!!!!!
 
A Pityke KSE elleni vasárnap reggeli mérkőzés, egy játékvezetői késés miatt kicsit később kezdődött. Hangsúlyozom, hogy nagyon-nagyon nehezen indult be a gépezet! Szinte az egész első félidőt bealudtuk. Egy alacsony szerkezettel felálló, rettenetesen agresszív, jó letámadást alkalmazó, gyors nagykőrösi csapat robbant be a pályára. Nem számoltam, hogy mennyi 100%-os ziccert hibáztunk, de szerintem NAGYON SOKAT! Hibáztunk, de nem marasztalnám el a csapatot, mert nyerni akartunk és tudtuk, hogy bennünk van a győzelem, de a görcsösség packázik velünk. Fehér Beni és Kardos Bálint folyamatosan javuló játéka, a végére megnyugtatta a kedélyeket és győzelemmel zártuk a 2015-2016 – os serdülő országos bajnokság utolsó mérkőzését.
Ezúton köszönném meg a szülőknek a kitartást, gyermekeik bíztatását és a mérkőzéseken való részvételt. Részemről öröm és boldogság, hogy köztük lehettem, és egy kicsit részt vehettem, esetleg irányt mutathattam fejlődésükben. A 2002-ben születetteknek (akik továbblépnek a kadett korosztályba) kitartást, akaratot és sok-sok alázatot kívánok! Természetesen az év végéig még edzünk, és nagyon jól fogjuk érezni magunkat!!
 
A kosársulinak is nagyon köszönjük, hogy végigcsinálhattuk az esztendőt!
Takács Arni sem maradhat le a képről :)
 

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top